La un pas sa fie calcata de tren. Victima e o fetita de nici doi anisori

0

Copila, lasata nesupravegheata de parinti, a iesit din curtea locuintei, din satul Lilieci, comuna Hemeius, si s-a dus pe calea ferata, care era in apropiere, sa se joace.

In acel moment se apropia un tren iar mecanicul de locomotiva a observat-o si a pornit imediat semnalele de avertizare. Zgomotul produs a determinat-o pe fetita de un an si sapte luni sa iasa de pe linie, dar in timp ce se cobora de pe terasament s-a impiedicat si a cazut pe pietrele de pe marginea caii ferate, ranindu-se foarte grav la cap.

Tot mecanicul a fost cel care a sunat la politie si a sesizat intâmplarea, la fata locului fiind mobilizate mai multe echipaje.

O ambulanta a transportat fata la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau unde a fost diagnosticata cu traumatism craian sever si fractura cu infundare, iar de aici a fost transferata cu un elicopter Smurd la o clinica din Iasi.

Politistii de la Transporturi Feroviare au deschis o ancheta pentru infractiunea de vatamare corporala grava din culpa si fac cercetari.

LĂSAȚI UN MESAJ