La Bacau s-a infiintat Corpul Profesional al Mediatorilor Autorizati Judeteni

0
– Nicolae Luca, Mirela Cioran si Traian Danceanu au preluat conducerea CPMJ Bacau (Foto: Petru Done)

Corpul Profesional al Mediatorilor Autorizati Judeteni (CPMJ) si-a ineput activitatea si la Bacau si a organizat, la sfârsitul saptamânii trecute, prima sa conferinta de presa. Noua asociatie profesionala are 184 de membri si functioneaza in structura Consiliului de Mediere din România.

Ea va fi condusa, in urmatorii patru ani, de un consiliu din care fac parte Nicolae Luca (presedinte), Mirela Cioran si Traian Danceanu (vicepresedinti), iar reprezentarea CPMJ pe lânga Curtea de Apel Bacau este asigurata de Petronela Stogrin.

„CPM Bacau – spune Nicolae Luca – isi doreste sa asigure implementarea strategiei Consiliului de Mediere la nivel judetean, sa aduca un raspuns eficient la nevoile societatii civile si al institutiilor statului, sa raspunda eficient la sistemul judiciar si la directivele europene SAL (solutionarea alternativa a litigiilor) si SOL (solutionarea online a litigiilor)”.

„Vrem – a spus Mirela Cioran – sa incheiem diverse protocoale cu diverse institutii ale statului, cu Institutia Prefectului, cu primariile, cu instantele de judecata, cu ITM, AJOFM etc., pentru implemantarea medierii la nivel judetean.”

LĂSAȚI UN MESAJ