Judo/ CN U18: Doua medalii pentru SCM Bacau

Autor: | 25/02/2016 Sectiunea Sport 1
judo tg mures chelariu

SCM Bacau si-a trecut in palmares doua medalii la finala Campionatului National de judo U18 desfasurata la sfârsitul saptamânii trecute, la Târgu-Mures. La categoria 73 kg, Cosmin Tamba a cucerit argintul, in timp ce la 66 kg, Ionut Puscasu a ocupat treapta a treia a podiumului de premiere.

Alti trei reprezentanti ai SCM Bacau s-au clasat pe locul 7 la propriile categorii de greutate: Antonio Herciu la 55 kg, Denis Ciotlos la 66 kg si Alexandru Burca la 73 kg.

“Cosmin Tamba si Ionut Puscasu au fost selectionati de catre antrenorii Centrului Olimpic de la Pitesti in vederea pregatirii centralizate, pentru a putea participa la competitiile internationale”, a declarat antrenorul SCM Bacau, prof. Aurel Chelariu, care a tinut sa precizeze ca finalele de la Târgu-Mures s-au desfasurat in conditii foarte bune:

“Concurenta fost foarte mare. Având in vedere ca nu s-a tinut etapa de zona a Nationalelor, la fiecare categorie de greutate au participat intre 26 si 47 de sportivi”.

Sâmbata aceasta, la Roman se va desfasura etapa de Euroregiune, SCM Bacau urmând sa se prezinte cu noua judoka.


Un comentariu la “Judo/ CN U18: Doua medalii pentru SCM Bacau”

  1. Marcel
    25/02/2016 at 7:01 AM #

    Felicitari pentru rezultatele obtinute! Respect pentru munca depusa de antrenor si sportivi!

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!Prima pagina

pagina1
Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna