Judo/ CN U10 si U11: Buzduga, bronz cu greutate

0

Palatul Copiilor Bacau s-a intors cu o medalie de bronz de la finala Campionatului National de Judo Under 10 si Under 11 rezervata copiilor nascuti in 2006 si 2005 si desfasurata la finalul saptamânii trecute, la Târgu-Mures.

Medaliatul este Sergiu Buzduga (A50 kg), aflat la prima sa prezenta pe podium la o competitie de o asemenea anvergura. „A fost o competitie foarte puternica, cu copii foarte bine pregatiti si cu un nivel ridicat pentru aceasta vârsta. Consider ca medalia obtinuta de Sergiu constituie o performanta pentru noi.

Dezamagirea mare a venit din partea lui Tudor Varvaroi, care a pierdut din primul tur, in conditiile in care, pâna acum, nu cunoscuse decât locul 1. Ceilalti doi reprezentanti ai clubului nostru, Ender Dospinescu si Andreea Cavaleru au acumulat o experienta importanta la aceste finala, care le va prinde bine pe viitor”, a declarat antrenorul de la Palatul Copiilor, prof. Dorin Cruceanu.

Pe 10-12 iulie, Palatul Copiilor va concura la finalele Nationalelor U12 si U13. „Vom deplasa sase sportivi si speram sa ne intoarcem cu cât mai multe medalii”, a precizat prof. Cruceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ