Judecatorul Stefan Agafitei, presedintele Judecatoriei Bacau, a fost suspendat din functie

2

Presedintele Judecatoriei Bacau, judecatorul Stefan Agafitei, a fost sanctionat de Consiliul Superior al Magistraturii, anunta luju.ro.

In ultima sedinta, Sectia pentru judecatori a CSM in materie disciplinara a decis suspendarea din functie pe o perioada de 3 luni a lui Stefan Agafitei, pentru „exercitarea functiei cu grava neglijenta” si „lipsa totala a motivarii hotarârilor judecatoresti sau a actelor judiciare ale procurorului, in conditiile legii”.

Sanctiune disciplinara a primit si judecatoarea Liliana Roman, de la Judecatoria Timisoara, care a fost suspendata din functie timp de 3 luni, pentru „exercitarea functiei cu grava neglijenta”.

Hotarârea CSM poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

2 COMENTARII

  1. Vor mai fi si alti magistrari suspendati din structurile din Bacau, pentru ca ori sunt incompetenti, ori sunt ………….! Posibil sa AVEM UN MARE SPECTALOL!

  2. in ds.pen.nr. 19969/180/2009 CSM a constatat ca .”,,ati fost judecat cu rea credinta si grava neglijenta de catre ..”acelasi magistrat Stefan Agafitei .Toti acei magistrati au fost blestemati Sorin Curpan ,condamnat ,fata popii exclusa din magistratura ,si urmeaza cu totiii sa plateasca pina la ultimul banut pentru batjocura .

LĂSAȚI UN MESAJ