Jucarii pentru copiii din Stanisesti

0

Asociatia Valoare Plus impreuna cu Asociatia Marius Apostol si Voluntarii au sustinut proiectul „O jucarie pentru fiecare copil”, actiune ce a debutat la inceputul acestei saptamâni cu o colectare de jucarii si incheiata joi, 28 iulie, la scoala din Stanisesti, beneficiari fiind copiii din sat.

„Luni am primit mesaj de la invatatoarea Lidia Nicodim de la Scoala Gimnaziala din Stanisesti care ne-a povestit despre cei 40 de copii din localitate care provin din familii cu probleme. Atunci ne-am mobilizat, am inceput colectarea si joi am fost la ei in vizita, unde am oferit copiilor aceste jucarii”, ne-a declarat Marius Apostol, initiatorul proiectului.

Copiii din Stanisesti au fost coplesiti de bucurie mai ales ca au primit câte patru-cinci jucarii de fiecare. Cei mici au fost insotiti si de parinti, care au spus ca intâmpina diferite dificultati in cresterea micutilor din cauza conditiilor materiale precare.

Voluntarii au aflat ca cei mici au nevoie si de carti de colorat, creioane si alte rechizite, lasând de inteles ca se vor ocupa si de aceste probleme. Mai mult decât atât, vor incerca sa le ofere un program special, anul viitor, atunci când se va derula programul „Scoala altfel”.

LĂSAȚI UN MESAJ