Jandarmii bacauani la Sf. Parascheva

  0

  De la începutul pelerinajului (vineri, 9 oct.2015, ora 20.00) şi până în prezent s-a intervenit în peste 200 de situaţii pentru acordarea primului ajutor unor persoane cu probleme medicale (oboseală, stări de leşin, dureri abdominale). 11 persoane au fost transportate la spital.

  Jandarmii bacauani au sanctionat un bărbat de 38 de ani din municipiul Iaşi cu suma de 300 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice si un tânăr de 19 ani din municipiul Piatra Neamţ cu amendă în valoare de 100 de lei pentru cerşetorie.

  Vor continua activităţile specifice pe linie de prevenire a faptelor antisociale , fiind în derulare şi o campanie de prevenire a furturilor din buzunare.

  Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului religios Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău recomandă tuturor pelerinilor să respecte măsurile de ordine stabilite de organizatori, să solicite intervenţia jandarmilor sau poliţiştilor din dispozitiv în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să acorde o atenţie deosebită copiilor, bunurilor şi obiectelor personale, autoturismelor, să aibă în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

  LĂSAȚI UN MESAJ