Întreruperi în distribuţia gazelor naturale şi energiei electrice în judeţul Bacău

0

Precipitaţiile abundente din ultimele ore au cauzat avarii majore în sistemele de distribuţie a gazelor naturale şi energiei electrice din judeţul Bacău.

Conducta ce alimentează cu gaze naturale localităţile Solonţ şi Zemeş a fost ruptă de o viitură, fapt ce a determinat întreruperea distribuţiei de gaze naturale în cele două localităţi. Reluarea alimentării se va realiza în funcţie de condiţiile din teren, după finalizarea lucrărilor de repaţii de către deţinătorul conductei avariate.

Ploile abundente şi viiturile au cauzat întreruperea alimentării cu energie în 16 localităţi, precum şi inudarea unei staţii de transformare.

Echipele E.ON Distribuţie România acţionează pentru asigurarea funcţionării în condiţii de siguranţă a reţelelor de distribuţie, inclusiv prin sistarea serviciilor, dacă va fi cazul, în zone afectate de inundaţii şi/sau alunecări de teren.

De îndată ce situaţia o va permite, odată cu eliberarea căilor de acces, respectiv retragerea apelor, vom începe lucrările de remediere pentru alimentarea zonelor afectate.

LĂSAȚI UN MESAJ