Independentul Ghinghes, declaratii la politie

1
FOTO: kristofer.ro

Consilierul local Cristian Ghinghes a dat joi cu subsemnatul la Inspectoratul de Politie.

Dupa cum el insusi a anuntat, nu a fost vorba despre vreun dosar, ci despre o procedura care s-a demarat in campania electorala, in momentul in care Biroul Electoral Judetean i-a respins validarea candidaturii pe motiv ca ar fi adus semnaturi false.

“Dupa cum s-a demonstrat ulterior, de catre instanta, acele semnaturi au fost perfect valide. Dar, n-a mai contat. Practic, la acel moment s-a declansat o procedura si acum s-a ajuns la faza la care trebuia sa dau declaratii. Din pacate, n-am dat doar eu declaratii, ci si voluntarii care m-au ajutat. Asta sigur ii va descuraja pe viitor”, a declarat consilierul.

Reamintim ca independentul Cristian Ghinghes si-a depus candidatura si pentru primarie si pentru consiliul local.

Dosarul sau a fost analizat printre ultimele, iar initial ambele candidaturi i-au fost respinse. Acesta a contestat decizia biroului.

Desi initial nu a avut câstig de cauza, acesta a formulat apel, cerând la acel moment ca un complet de judecata din care sa nu faca parte vreun membru al biroului sa judece apelul.

Pâna la urma, desi erau zilele de Paste, a reusit sa câstige. La alegerile locale, acesta a avut circa 7.000 de voturi pentru functia de consilier si aproximativ 4.000 pentru cea de primar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ