Incendiu puternic la Valea Seaca

0

În data de 28 aprilie 2016, la ora 09.31, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău a fost anunţat, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu la o construcție de tip P+1 din satul Valea Seacă, comuna Valea Seacă.

În cel mai scurt timp, la locul evenimentului, s-au deplasat o autospecială de intervenție pentru stingerea incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău, o ambulanță SMURD din cadrul Punctului de Lucru Sascut, trei autospeciale de intervenție pentru stingerea incendiilor din cadrul I.S.U.J. Vrancea – Secţia de Pompieri Adjud, încadrate cu douăzeci și unu de pompieri.

La sosirea forțelor specializate, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la acoperişul construcției, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. Clădirea, aparținând unei societăți private, are pereții din BCA, cu acoperiș din astereală din lemn și învelitoare din tablă.

Pentru coordonarea acțiunilor de intervenție, la fața locului s-a deplasat și grupa operativă a inspectoratului, formată din trei pompieri militari, cu o autospecială pentru muncă operativă.

Incendiul a fost lichidat la ora 11.00.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă efectul termic al curentului electric, au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp şi bunuri materiale. Nu au fost înregistrate victime.

Intervenţia a fost finalizată la ora 12:00.

LĂSAȚI UN MESAJ