Iluminat public mort pe podul de la Serbanesti

4

Câteva seri la rând, pe podul de la Serbanesti n-a functionat iluminatul public. Acest lucru a fost sesizat imediat de locuitorii din zona. Daca inainte de intrarea pe pod, totul era in parametri normali, la traversarea pasarelei, bezna totala. Autoritatile dau asigurari ca problema a fost remediata.

„Intr-adevar, au fost probleme cu iluminatul public in zona. A fost un scurtcircuit care a creat probleme dar a fost remediata situatia”, a declarat Ionut Tomescu, purtator de cuvânt al Primariei Bacau.

Situatia nu este singulara.

Pe podul de la Narcisa, la anumite intervale, iluminatul public functioneaza doar pe o parte. Acest lucru se intâmpla pentru ca sistemul nu este unitar, astfel ca o jumatate de portiune este aprinsa manual, cealalta automat.

4 COMENTARII

  1. Iluminatul public al podul de la Narcisa pe partea dreapta in sensul de mers spre cart URA functionaza cu frecvente avarii. In multe cazuri remedierea dureaza cateva saptamani pana sa se intervina . In luna decembrie dupa ce a fost remediata la 3 zile iar a cazut iluminatul. O lucrare prost proiectata si executata.

LĂSAȚI UN MESAJ