Iepurasul darnic cu cititorii

0

Concursul „Fa-ti un selfie pe plaja de 1 Mai” derulat de cotidianul Desteptarea timp de 15 editii si-a desemnat câstigatorii, miercuri, 27 aprilie, prin tragere la sorti. Câstigatorii celor doua premii, o tableta si un super telefon, au fost bacauanii Viorica Fabian si Neculai-Ionut Giaman.

Dar pentru ca acest concurs s-a bucurat de o larga participare sI din partea cititorilor din judet s-a decis dublarea premiilor, fiind organizata o extragere speciala pentru aceasta categorie.

Astfel, a doua tableta a fost câstigata de Pavel Mariut, din comuna Traian, iar telefonul a ajuns in posesia Elenei Puscalau, cititoare din comuna Solont.

 Iepurasul darnic cu cititorii

„Sunt plecat de câtiva ani in Italia dar in perioada asta sunt acasa cu ceva treburi. Am vazut concursul, am vrut sa particip si chiar am sperat sa câstig. Când ma voi intoarce in Italia, imi va fi mult mai usor sa va citesc pe internet.”
Pavel Mariut, comuna Traian

 Iepurasul darnic cu cititorii
„Sunt abonata din ’74 la ziar (la Steagul Rosu, inainte de ’89, si dupa, la Desteptarea). Am mai participat, dar n-am câstigat niciodata. Când am fost sunata am crezut ca e o gluma. Iepurasul a fost bogat la vârsta mea. Va multumesc!”
Elena Puscalau

LĂSAȚI UN MESAJ