Hot prins

0

Autorul unui furt din magaziile unei firme, care a avut loc pe 12 mai, a fost prins de politisti.

La data de 12.05.2015, în jurul orei 19:50 Secția 1 Poliție Bacău a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie de 40 ani, domiciliată în mun. Bacău, despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri electronice din magaziile pe care le deţine in mun.Bacău.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că la adresa menţionată, într-un spaţiu împrejmuit cu gard, se află trei magazii cu pereţii din beton, acoperite cu tablă, prevăzute cu uşi de acces confecţionate din tablă. Uşile de acces sunt întredeschise, iar lacătele care le asigurau se aflau pe sol prezentând urme de forţare. Reclamanta declară că bunurile aparţin societății comerciale pe care o administrează, iar din cele trei încăperi au fost sustrase mai multe boxe audio, proiectoare de lumină, transformatoare, scule şi fier vechi, valoarea estimativă a prejudiciului fiind de aproximativ 10.000 lei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. de art.228-229 C.Pen.

Urmare a cercetărilor efectuate de lucrătorii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție, la data de 22 mai, au identificat autorul, în persoana unui tânăr de 18 ani, din Bacau, fără ocupatie, cunoscut cu antecedente penale.

Suspectul a fost reținut și prezentat Judecătoriei Bacau cu propunere de arestare preventive, care, a dispus arestarea preventivă a susnumitului pe o perioadă de 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ