Holograf. Inca o data pe gustul bacauanilor

0

Teatrul de Vara „Radu Beligan” din Bacau a fost vineri seara gazda buna pentru formatia Holograf, dar si pentru cei peste 1.000 de spectatori care au fost prezenti la „Concert live Holograf”, un eveniment organizat de Asociatia Culturala „Pro-Event”.

Dan Bittman, Edi Petrosel, Tino Furtuna, Romeo Dediu si Iulian Vrabete au fost ovationati de publicul prezent la concert, care a fost „rasfatat” cu hit-uri marca Holograf, cele mai asteptate piese fiind „Si ingerii au demonii lor” si „De câte ori sa te iubesc”, cele mai noi single-uri ale celebrei trupe de pop-rock.

Concertul a durat mai bine de doua ceasuri iar la final, Bittman & Compania au dat autografe si s-au pozat cu fanii. Ca de fiecare data, solistul trupei Holograf a spus de pe scena ca e bucuros ca a fost impreuna cu fanii bacauani si ca formatia va veni mereu cu mare placere la Bacau.

Urmatorul eveniment de anvergura propus bacauanilor de catre Asociatia Culturala „Pro-Event” este un superconcert Brenciu, programat pentru data de 10 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ