Helegiu: Mort dupa o bataie la bar. Victima si suspectul erau in conflict de zece ani

0

– cearta dintre ei s-a iscat de pe vremea când erau in Italia n s-au revazut dupa zece ani si s-au luat la bataie

Un barbat, in vârsta de 54 de ani, din comuna Helegiu, a murit dupa ce ar fi fost lovit de un vecin de 49 de ani. Cei doi s-au intâlnit la un bar din localitate, iar victima ar fi inceput sa-i reproseze celuilalt ca in urma cu zece ani a ajuns sa fie anchetat de carabinieri, in Italia, din cauza lui.

A stat mai multi ani in inchisoare acolo, iar când a revenit acasa s-au luat la cearta. Au inceput sa se loveasca si au fost despartiti de un vecin, care era si el la bar. Dupa ce si-au impartit mai multi pumni si picioare s-au despartit.

Barbatul de 54 de ani a apucat sa ajunga acasa, le-a spus rudelor ce i s-a intâmplat si a cazut inconstient la pamânt. „Mi-a spus sa aduc lumânarea ca el moare. Avea sânge la cap, l-am intrebat ce a patit si a spus ca a fost batut, dar n-am inteles de cine. L-am dat cu apa, l-am sters, dar a murit”, spunea Maria, mama barbatului decedat.

Desi au sunat imediat la 112, medicii care au ajuns la fata locului n-au mai putut face nimic si l-au declarat mort. Imediat curtea s-a umplut de politisti care au inceput verificarile sub coordonarea unui procuror criminalist. Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de lovituri cauzatoare de moarte insa dupa efectuarea necropsiei incadrarea juridica s-ar putea schimba in omor.

El neaga insa toate acuzatiile si spune ca doar l-a impins, iar barbatul a cazut cu capul de sol. Spusele lui sunt contrazise de rudele si vecinii victimei care au reusit sa vorbeasca cu el inainte de a-si da ultima suflare.

„Mi-a spus ca el l-a batut. Ca l-a calcat in picioare si l-a lovit in stomac. Am sunat la 112, dar degeaba”, spunea si o vecina. Daca va fi gasit vinovat, barbatul de 49 de ani va sta multi ani in spatele gratiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ