Handbal masculin/ Stiinta MD a incheiat campionatul pe 8

0

Inceput cu intentia declarata de a lua titlul, campionatul Stiintei MD Bacau s-a incheiat cu cea mai slaba clasare de la revenirea handbalistilor bacauani in Liga Nationala.

Invinsa de HC Odorhei cu 2-1 la general (30-28, 24-26, 29-34), echipa antrenata de Mateo Garralda a terminat play-off-ul pe locul 8. Stiinta MD risca sa nu mai continue in Liga Nationala, in conditiile in care majoritatea jucatorilor sunt pe cale de a parasi echipa si de a-si depune memorii la FRH, pentru recuperarea restantelor contractuale ce dateaza inca din decembrie.

Saptamâna trecuta, CS Stiinta, prin directorul Florin Grapa, le-a facut jucatorilor si antrenorilor o propunere prin care acestia isi pot recupera o parte din restantele financiare, cu conditia ca ei sa nu depuna memorii la Federatie.

Din pacate, propunerea nu a primit niciun raspuns. In conditiile in care isi vor depune memorii, jucatorii au sanse minime (daca nu chiar nule) de a-si recupera banii, singura sanctiune pe care o poate da FRH fiind interzicerea efectuarii transferurilor de catre Stiinta MD. Ceea ce ar insemna, mai mult ca sigur, „adio Liga Nationala”!

LĂSAȚI UN MESAJ