Handbal masculin/ Divizia A: Din nou infrângere

3

CSSM Bacau- CSM Ploiesti 29-34 (17-20)

Doua meciuri, doua infrângeri. Acesta este bilantul handbalistilor de la CSSM Bacau in startul Diviziei A. Dupa esecul de la Iasi, din runda inaugurala, echipa antrenata de Gabi Armanu a pierdut si primul joc de acasa. Sâmbata, CSSM a fost invinsa cu 34-29 (20-17) de CSM Ploiesti, echipa care, la mijlocul saptamânii trecute, a fost protagonista unei retrageri din campionat, urmata de o revenire intempestiva.

Aflata, in continuare, intr-un impas financiar, gruparea prahoveana a deplasat la Bacau doar 10 jucatori, a caror experienta la nivel de Liga Nationala a fost suficienta, insa, pentru a câstiga partida contra gazdelor de la CSSM. Etapa viitoare, bacauanii se vor deplasa la Piatra Neamt, pentru meciul cu LPS din localitate.

CSSM Bacau: Bobeica, Craciunescu, Freiwald- Juverdianu (5 goluri), Broasca (5), Leordean (4), Oancea (3), Cotinghiu (3), Gal (3), Ionescu (2), Dumitriu (2), Uruianu (1), Burbulea (1), Atanasoaei, R. Dragan, Paunescu.

3 COMENTARII

  1. Atat timp cat acest individ benone armanu detine puterea in handbalul masculin din bacau nu se va face performanta…cam cati bani si a tras acest neica nimeni din banii publici..imi este scarba…

  2. Ai dreptate Horatiu…acest individ era mana dreapta a lui stavarache..castiga mii de euro pe luna ca antrenor si isi tragea bani si din transferuri…a fost si fete manager..a lucrat o pe antoneamu a luat banii din primele fetelor si dupa aia a spus ca fetele au luat banii…la lucrat si pe sandu iacob si pe multi altii…marele antrenorbenone armanu……normal ca a avut rezultae cu juniorii…si a adus ce i mai bun in tara…oricine castiga campionatul cu acesti juniori….in fine…vb aia..tiganul tot tigan ramane..

  3. Nu l mai barfiti pe benone…la anul din surse sigure va spun…dedeman isi face echipa privata si benone iar e cel mai mare…tiganul are tot timpul noroc…iar papa bani…

LĂSAȚI UN MESAJ