Handbal/ Amical CSSM Bacau-Politehnica Iasi: Victorie categorica

0

La al doilea amical sustinut în fata propriilor suporteri, divizionara secunda CSSM Bacau a obtinut prima victorie acasa, depasind autoritar o viitoare colega de serie în esalonul al II-lea. Ieri la prânz, la Sala Sporturilor, echipa pregatita de Bogdan Voica s-a impus la scor în jocul de pregatire cu Politehnica Iasi: 41-29 (22-13).

Handbalistii bacauani s-au aflat la conducere pe toata durata partidei si fiecare dintre ei si-a trecut numele pe lista marcatorilor. Cea mai mare diferenta de pe tabela s-a înregistrat în ultimele cinci minute (37-25 in min. 55), ecartul de 12 goluri fiind consemnat si în rezultatul final.

Cele doua echipe se vor reîntâlni, la finalul acestei saptamâni, la Iasi, în ultima deplasare a CSSM-ului programata înainte de startul campionatului. În ultimul weekend din august (28-30), echipa bacauana va organiza Cupa Municipiului Bacau, dupa care se va da startul oficial în Divizia A 2015-2016 (6 septembrie). 

CSSM Bacau: Freiwald, Bobeica, Tamas – Dumitriu (8), Juverdianu (5), Gal (5), Rata (5), Moisa (4), Uruianu (3), Guranescu (3), Câmpan (2), Cotinghiu (2), Ciubotariu (1), Popia (1), Lita (1), Acatrinei (1).

LĂSAȚI UN MESAJ