Golden Boys si Orion Call, calificate la turneul final

0
Partidele de la Cupa Prieteniei Bergenbier au fost viu disputate. Foto: Razvan Bibire

Bacaul va avea doua reprezentante la ultima faza a competitiei ce se va derula pe 24-25 octombrie, in Bucuresti

Cu o saptamâna inainte de startul campionatului local la minifotbal, echipele bacauane si-au facut rodajul cu prilejul fazei regionale a Cupei Prieteniei Bergenbier. Desfasurata weekendul trecut, pe terenul amenajat in fata hotelului „Decebal”, faza regionala a decis cele patru echipe calificate la turneul final ce va avea loc pe 24-25 octombrie, in Bucuresti.

Doua dintre acestea sunt din Bacau: campioana Golden Boys si Orion Call. Lor li s-au adaugat Mega Step Iasi si Viitorul Timis Brasov. Daca Orion Call a ajuns in semifinale (acolo unde a fost invinsa cu 1-2 de Mega Step) fara a juca vreun meci (adversarele din „optimi” si „sferturi” neprezentându-se la turneul bacauan), in schimb Golden Boys a avut un parcurs in forta.

In fazele eliminatorii, „Baietii de aur” au trecut cu 5-2 de Railex Suceava si cu 4-1 de Libris Brasov, pentru ca in semifinale sa o invinga cu 5-2 pe Viitorul Timis. Finala cu Mega Step Iasi a fost una cu…doua fete. Prima a zâmbit iesenilor, care au condus cu 1-0 la pauza. In partea secunda, insa, bacauanii au intors rezultatul, zdrobindu-si adversarii, cu 5-1. Secretul revenirii celor de la Golden Boys? Marius Dobos.

Fostul prim-divizionar a fost prezent duminica la un turneu de copii, cu grupa pe care o pregateste la FC Bacau si nu a reusit sa ajunga la finala Cupei Prieteniei Bergenbier decât la pauza. „Sosirea lui Marius a fost…injectia de care aveam nevoie pentru a intra in meci. Totul s-a schimbat in favoarea noastra in partea secunda”, a marturisit portarul celor de la Golden Boys, Gabi Cosa.

Cu Dobos (autorul unui gol) in teren, bacauanii au câstigat finala cu un categoric 5-1, ceilalti marcatori fiind Gabi Vasilache si Ionut Panainte, fiecare cu câte o dubla. Iata lotul câstigatorilor: Gabi Cosa- Bogdan Manoila, Sergiu Matei, Ionut Panainte, Catalin Bracau, Marius Dobos, Titi Câmpanu, Cristi Gândulescu si Gabi Vasilache.

LĂSAȚI UN MESAJ