Gimnastica / Sperante pentru viitor

0

Se scrie participare, se citeste progres. La cel de-al doilea an de participari competitionale, gimnastele SCM Bacau antrenate de Mihaela Bucur si Alexandra Tala au demonstrat ca se afla in grafic din punct de vedere al evolutiilor.

Astfel, la Cupa „Primaverii” de la Sibiu, echipa de junioare 3, nivel 2, alcatuita din Ioana Nastase, Anne-Marie Mocanu si Elif Bucur s-a clasat pe locul secund in intrecerea echipelor, in timp ce Elif Bucur a ocupat cea de-a treia treapta a podiumului la bârna.

La Cupa „Nadia Comaneci” de la Onesti, Ioana Nastase a luat locul 5 la individual, pentru ca la Campionatul National desfasurat weekendul trecut, la Buzau, aceeasi sportiva sa obtina locul 6 in finala, la trei zecimi de campioana. Tot la Nationale, Elif Bucur a avut a saptea nota la bârna, insa criteriile de departajare nu au avantajat-o, ea fiind rezerva. De asemenea, Elif a obtinut a saptea nota din concurs si la sol.

„Noi suntem multumite de progresul inregistrat de sportivele noastre. La Buzau am pornit cu un dezavantaj deoarece, in absenta Sarei Avirvarii, accidentata la cot, am alcatuit o echipa formata din numai trei gimnaste. Chiar si in aceste conditii, consider ca am facut o figura frumoasa, lucru care ne da sperante pentru viitor”, a declarat antrenoarea SCM Bacau, Mihaela Bucur.

LĂSAȚI UN MESAJ