Gimnastica/ CN Junioare 3: SCM Bacau, bronz national

0

Gimnastica bacauana este din nou in prim-plan! La o saptamâna dupa ce a câstigat intrecerea pe echipe la cea de-a sasea editie a Cupei „Andreea Raducan”, SCM Bacau a confirmat si la Campionatul National desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Buzau.

Echipa de junioare 3, nivelul 1, antrenata de Cornel Agop, Vasilica Agop si Madalina Neagu a cucerit bronzul national, aflându-se la doar jumatate de punct de argintul revenit Farului Constanta si la doua puncte si o zecime de campioana Dinamo.

In formula Gabriela Nasturas, Daria Iacob, Anda Brâncoveanu si Lea Colbu, gruparea bacauana a impresionat asistenta, adaugându-si in palmares si o calificare in proba de paralele, prin Gabriela Nasturas, care a incheiat intrecerea pe locul 8.

„Eram convinsi ca vom face o figura frumoasa, chiar daca nu aveam trasate ca obiectiv aceste rezultate. Ne bucuram ca gimnastica bacauana continua sa tina garda sus, scotând la rampa o serie de sportive care promit mult”, a declarat antrenorul SCM Bacau, Cornel Agop.

LĂSAȚI UN MESAJ