Generalul de brigada Vasile Enache, seful Inspectoratului de Jandarmi Bacau, s-a pensionat

0
Generalul Vasile Enache (stanga) ii lasa locul col. Constantin Morosanu (dreapta)

– la conducerea unitatii a fost imputernicit de catre Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, pentru o perioada de sase luni, col. Constantin Morosanu, venit de pe functia de inspector sef la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Botosani

Seful Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Bacau, general de brigada – cu o stea Vasile Enache, a iesit la pensie, incepând cu data de 26 ianuarie. Decretul privind trecerea sa în rezerva ca urmare a pensionarii a fost semnat de presedintele Klaus Iohannis saptamâna trecuta.

Generalul Enache are 35 de ani de activitate in sistemul militar si a urmat toate treptele ierarhiei pâna a ajuns sa conduca Inspectoratul de Jandarmi Bacau, functie pe care o ocupa din anul 2010.

Si-a inceput cariera ca si comandant de pluton, apoi a fost comandant de garda, de companie, ofiter de stat major, comandant al Comandamentului de Jandarmi Judetean Bacau, prim-adjunct al inspectorului sef, comandant al Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau si inspector sef al IJJ Bacau. In decembrie 2014 a fost avansat la gradul de general de brigada.

LĂSAȚI UN MESAJ