Gauss Racaciuni a ratat promovarea

0

De la toamna, Gauss Racaciuni va evolua tot in Liga a IV-a. Campioana judetului Bacau a ratat promovarea in esalonul al treilea dupa o dubla infrângere in fata iesenilor de la Siretul Lespezi. Invinsi cu 2-1 la Pascani, in jocul tur, racaciunenii aveau nevoie de o victorie cu 1-0 in mansa secunda desfasurata sâmbata seara, pe teren propriu. Returul s-a incheiat, intr-adevar, cu 1-0.

Dar pentru oaspeti! Fara Boghian, Sascau si Marian Tanasa (toti, indisponibili) si ramasa in zece dupa eliminarea lui Claudiu Filip, Gauss a fortat golul care i-ar fi garantat promovarea. Atacurile previzibile si fara orizont au produs insa doar o bara tintita de Alin Matei.

In replica, Siretul Lespezi a sanctionat o eroare a gazdelor si a inscris unicul gol al meciului in min. 76, prin Dându. Ceea ce nu a reusit echipa din Racaciuni au izbutit, in schimb nemtenii de la Vointa Ion Creanga.

Desi invinsa in tur, acasa, cu 1-0, de Luceafarul Mihai Eminescu, gruparea din Ion Creanga (pentru care evolueaza si bacauanii Cosa, Matei, Dobos, Panainte, Câmpanu si Bracau) s-a impus in returul de sâmbata, din deplasare, cu un neverosimil 5-1! Doua din cele cinci goluri ale nemtenilor au fost realizate de fostul mijlocas al FCM Bacau, Marius Dobos.

LĂSAȚI UN MESAJ