Gâlca spune nu Barcelonei

0

Costel Gâlca i-a adus pe „extraterestrii” Barcelonei cu picioarele pe pamânt. Sâmbata, in etapa a 18-a, echipa tehnicianului român, Espanyol, a tinut in sah campioana Europei, CF Barcelona, intr-un joc incheiat la egalitate, 0-0. Oaspetii au lovit in doua rânduri bara, insa, Espanyol trebuie sa primeasca un penalty la un fault de cartonas rosu al lui Mascherano.

Determinarea jucatorilor lui Gâlca in derby-ul catalan a fost ovationata atât de publicul de pe „Cornella el Pratt”, cât si de jurnalistii iberici. „Formatia lui Gâlca a surprins printr-un pressing avansat”, a notat Marca, in timp ce AS a scris ca „Barcelona a cazut in capcana lui Gâlca, care a transformat stadionul «Cornella el Prat» in Stalingrad”.

Remiza din derby-ul cu Espanyol a costat-o pe Barcelona (care are un meci in minus) locul intâi in Primera, sefia fiind preluata de Atletico Madrid, invingatoare cu 1-0 contra „lanternei” Levante. Miercuri, Espanyol si Barcelona se vor intâlni din nou. De data aceasta, in Cupa Spaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ