VIDEO: Start in etapa a II-a a Campionatului National de Off-Road, Trofeul “Dacii Liberi”

0

Astazi s-a dat startul in traseu in cea de-a doua etapa a Campionatului National de Off-Road, dotat cu Trofeul “Dacii Liberi”, competitie care se deruleaza pana duminica, 22 mai, la Slanic Moldova, eveniment care se desfasoara sub egida Federatiei Romanâne de Automobilism Sportiv si a Comisiei Nationale de Off-Road, in organizarea Club Off-Road Vaslui si Club Off-Road „Dacii Liberi”, cu sprijinul Primariei Slanic Moldova.

In competitie sunt inscrise 55 de echipaje din toata tara, care participa la trei clase de concurs: Standard (30 echipaje), Open (17 echipaje) si Extrem (8 echipaje). In cele doua zile de concurs vor avea loc probe speciale pentru toate cele trei clase unde spectatorii pot urmari evolutia favoritilor.

S-a strigat start!

Posted by Andrei Serban-primar on Friday, May 20, 2016

In aceasta seara, de la ora 21.00, este programata, in premiera, o proba speciala intitulata „Noaptea Nemirei”, iar Trialul este programat maine, sambata, de la ora 10.00.

Conform informatiilor meteo, vremea in acest week-end va fi superba in Slanic Moldova, astfel, conditiile de desfasurare si de urmarire a acestei competitii fiind excelente.

LĂSAȚI UN MESAJ