Fotbal/ Liga a IV-a: CSM Moinesti- Viitorul Balcescu deschide balul

1

In acest weekend porneste la drum si Liga a IV-a bacauana. Balul judetean este deschis de intâlnirea dintre CSM Moinesti si Viitorul Nicolae Balcescu, meci programat sâmbata, 3 septembrie, de la ora 11.00. In aceeasi zi si de la aceeasi ora se joaca si partida AS Filipesti- CS Negri.

Grosul intâlnirilor va avea loc sâmbata, de la ora 17.00, dupa urmatorul program: Biruinta Letea Veche- Gloria Zemes, Vointa Gârleni- CS Dofteana, AS Magura Târgu-Ocna- Aripile Cleja si Viitorul Curita- Vointa Oituz, acest ultim meci jucându-se la Onesti, pe Mecon.

Aceeasi arena onesteana va gazdui duminica, de la ora 11.00, si ultima partida a rundei de debut: AS Magura Casin- Flacara Rosie Sascut.

La finalul saptamânii viitoare se va da si startul Ligii a V-a, compusa in acest an din noua echipe. Toate meciurile se vor juca duminica, fiecare echipa având obligativitatea de a utiliza pe tot parcursul jocului un junior care sa nu fie nascut mai devreme de 01.01.1997.

Iata si programul primei etape din Liga a V-a, ce se va derula duminica, 11 septembrie: CSSM Bacau- UZU Darmanesti, Lumina Itesti- Viitorul Geoseni, Speranta Cotofanesti- Viitorul Urechesti, Zorile Faraoani- AS Berzunti. Bradul Mânastirea Casin sta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ