Fotbal/ Liga a III-a: Victorie de ramas bun

1

Aerostar- CSM Pascani 2-0 (1-0)

Divizionara C Aerostar Bacau s-a despartit de propriul public printr-o victorie. Marti seara, in debutul penultimei etape din campionatul Ligii a III-a, „aviatorii” s-au impus cu 2-0 contra Pascaniului.

Partida, disputata pe o ploaie napraznica, a confirmat superioritatea gazdelor, care au deschis scorul in min. 40, prin Vlad Scânteie, autorul unui sut plasat, cu latul, in coltul din stânga sus al portii aparate de Turita.

La un sfert de ceas de la reulare, bacauanii au fixat rezultatul, Catalin Oanea (avansat intre timp in calitate de mijlocas dreapta) onorând printr-un gol spectaculos atât convocarea sa la actiunea de selectie a lotului national U17, cât si banderola de capitan al Aerostarului.

Sâmbata, in ultima etapa a sezonului, echipa antrenata de Florin Otelita va evolua la Galati, impotriva Metalosportului, intr-un joc care va decide ocupanta locului 5 la finalul campionatului. Aerostar a inceput partida de marti, cu CSM Pascani, in urmatoarea alcatuire: Savu- St. Pavel, Patriche, Strat, Oanea- Chirila, Honea- Strugariu, Scânteie, Artenie- B. Lupu. Au mai evoluat: Craciun, Hutanu, Padovei si Hâncu.

LĂSAȚI UN MESAJ