Fotbal/ Liga a III-a: Revansa pentru Cupa

0

Aerostar – Atletico Vaslui (sâmbata, ora 17.00, stadion „Aerostar”)

La primul meci pe teren propriu in campionat, Aerostar vizeaza o dubla lovitura impotriva vasluienilor de la Atletico: o victorie care sa-i aduca atât puncte in clasamentul Seriei I, cât si revansa pentru eliminarea suferita in Cupa României.

„Va fi un meci disputat, mai ales ca, dupa ce ne-a eliminat pe noi, Atletico a trecut in Cupa si de Stiinta Miroslava, iar in prima etapa de campionat a invins-o pe Bucovina Radauti. Asta ne pune in garda, dar nu trebuie sa ne opreasca din drumul catre victorie, cu atât mai mult cu cât jucam acasa”, a declarat antrenorul „aviatorilor”, Giani Florian, care spera sa-i recupereze complet pe Emi Apostu (leziune musculara) si Edi Tismanaru (contuzie). Divizionara C bacauana a inceput campionatul cu o remiza alba pe terenul nou promovatei Inter Dorohoi.

„Dupa aspectul jocului, trebuia sa ne impunem la Dorohoi. Speram sa o facem acum, cu Atletico”, a precizat Florian. Programul complet al etapei secunde din Seria I: Aerostar Bacau- Atletico Vaslui, Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe – Inter Dorohoi,Stiinta Miroslava – Metalosport Galati, Cetatea Târgu-Neamt- CSM Pascani, Sporting Liesti- FC Zagon, Petrotub Roman – FC Panciu, Bucovina Radauti- Olimpia Râmnicu-Sarat.

LĂSAȚI UN MESAJ