Fotbal/ Liga a III-a: Primul esec acasa

0

Aerostar- Olimpia Rm. Sarat 1-3 (1-1)

Vineri, in etapa a noua a ligii a III-a, Aerostar a inregistrat prima infrângere acasa din 2015. „Aviatorii” au cedat cu 3-1 jocul sustinut in compania vice-liderei Olimpia Râmnicu-Sarat.

Oaspetii au deschis scorul in min. 7, prin D. Oprea, insa bacauanii au restabilit egalitatea dupa doar trei minute, prin Matei, care a reluat in plasa un balon sutat in prealabil in bara de Padovei. Cu cinci minute inainte de pauza, portarul gazdelor, Iscu a parat un penalty acordat pentru un fault comis de Belecciu si executat de Ghitulescu, insa in partea secunda Olimpia a reusit desprindere.

Mai intâi, in min. 52, prin „veteranul” Visan, beneficiarul unei pase trimise in spatele apararii de fostul mijlocas al Sportului Studentesc, Vasile Nicola si ulterior prin Draghici, care a marcat pentru 1-3 in min. 82, din centrarea lui Oprea. Etapa viitoare, Aerostar va evolua la Panciu.

Celelalte rezultate: Bucovina Radauti- Cetatea Târgu-Neamt 3-0, Stiinta Miroslava- Sporting Liesti 4-0, Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe- Petrotub Roman 2-1, Atletico Vaslui- CS Panciu 0-0, Inter Dorohoi- FC Zagon 1-2, Metalosport Galati- CSM Pascani 3-0.

LĂSAȚI UN MESAJ