Fotbal/ Liga a III-a: Prima infrângere

0

Sepsi OSK Sf. Gheorghe- Aerostar 1-0 (1-0)

Aerostar a suferit vineri, in etapa a patra, prima infrângere din actuala editie de campionat a Ligii a III-a. Fara Homneac si Cr. Matei (ambii accidentati), „aviatorii” au fost invinsi cu 1-0 la Sfântu-Gheorghe, de lidera Seriei I, Sepsi OSK. Unicul gol al partidei a cazut in min. 38 si a fost marcat de Razvan Damian in urma unei faze fixe.

Bacauanii au ratat câteva situatii bune de gol prin Padovei si Tismanaru, insa pe final, gazdele puteau sa-si majoreze diferenta, Bajko sutând in bara. „A fost un joc bun, peste nivelul ligii a treia, in special ca ritm si ca intensitate. Noi ne-am ridicat la nivelul adversarului ca evolutie, dar, din pacate, nu am reusit sa punctam si in planul rezultatului”, a declarat antrenorul Aerostarului, Giani Florian, care a utilizat urmatoarea formula de echipa: Petrache- Ardei, Belecciu, Patriche, A. Popa- St. Pavel, Apostu, Ichim (’75 Scânteie), Arteni (’55 R. Gheorghe)- Padovei, Tismanaru.

Aflata pe locul 5, cu 5 puncte, Aerostar va intâlni etapa viitoare, pe teren propriu, pe Stiinta Miroslava, echipa aflata cu un loc mai sus. Celelalte rezultate ale etapei a patra: Olimpia 2010 Rm. Sarat- FC Zagon 6-0, Bucovina Radauti- CS Panciu 1-1, Stiinta Miroslava- Atletico Vaslui 4-0, Cetatea Tg. Neamt- Inter Dorohoi 2-1, Sporting Liesti- Metalosport Galati 0-2, Petrotub Roman- CSM Pascani 8-1.

LĂSAȚI UN MESAJ