Fotbal/ Liga a III-a: Pe terenul liderei

0

Sepsi OSK Sf. Gheorghe- Aerostar (vineri, ora 17.00)

Blocata acasa, etapa trecuta, de Bucovina Radauti, la capatul unui meci spectaculos, jucat pe contre, dar compromis de un arbitraj tendentios, Aerostar se deplaseaza vineri pe terenul liderei, Sepsi Sfântu-Gheorghe, singura echipa cu punctaj maxim in Seria I din Liga a III-a.

„Mergem sa facem un joc cât mai bun, contra unei formatii care imbina eficient experienta cu tineretea unor jucatori de valoare. Sepsi are in componenta elemente precum Vali Suciu, Stânga, Damian si, desi l-a pierdut pe Coman in atac, eu zic ca si-a fortificat compartimentul ofensiv prin aducerea lui Bajko. Va fi o partida interesanta in care trebuie sa fructificam ocaziile pe care ni le vom crea deoarece lipsa de eficienta in fata portii adverse ne-a costat si la Dorohoi, in prima etapa si runda trecuta, cu Radautiul.

Ar fi foarte bine daca ne-am prelungi seria jocurilor fara infrângere”, a prefatat antrenorul Aerostarului, Giani Florian confruntarea de la Sfântu-Gheorghe. Contra liderei, „aviatorii” s-ar putea vedea nevoiti sa renunte la utilizarea lui Cristi Matei, accidentat la glezna, un alt jucator incert fiind fundasul stânga Cezar Strat.

Celelalte meciuri ale etapei a patra: Olimpia 2010 Rm. Sarat- FC Zagon, Bucovina Radauti- CS Panciu, Stiinta Miroslava- Atletico Vaslui, Cetatea Tg. Neamt- Inter Dorohoi, Sporting Liesti- Metalosport Galati, Petrotub Roman- CSM Pascani.

LĂSAȚI UN MESAJ