Fotbal/ Liga a III-a: Mai era loc

0

Aerostar – Atletico Vaslui 3-0 (2-0)

Invinsi in Cupa României cu 3-2, Aerostar s-au revansat in fata vasluienilor de la Atletico, invingându-i in etapa secunda a campionatului Ligii a III-a cu un sec 3-0. Partida desfasurata sâmbata dup-amiaza, pe „Aerostar” a inceput practic de la scorul de 2-0 pentru gazde.

In minutul 2, mijlocasul U19 al gazdelor, Vasile Padovei a sanctionat defensiva avansata a gazdelor, transformând in gol pasa in adâncime a lui Ramon Gheorghe, pentru ca cinci minute mai târziu, Homneac sa majoreze avantajul „aviatorilor” printr-un sut precis din marginea careului. In min. 12, oaspetii au mai primit o lovitura, Tartarau fiind eliminat pentru un fault de ultim aparator asupra lui Matei la o faza la care arbitrul a dictat, corect, lovitura de la 11 metri. Penalty-ul executat de Tismanaru a fost parat de fostul portar al Aerostarului, Cernat. Acesta a limitat propor

iile scorului prin alte interventii foarte bune, care si-au dat, insa, mâna cu lipsa de precizie a atacantilor bacauani. In debutul partii secunde a venit si golul de 3-0, realizat de Ichim, care a finalizat o faza-flipper nascuta dintr-un corner executat de C. Matei. Desi in inferioritate numerica, Atletico nu a facut pasul inapoi, ratarile lui Tiron si interventiile lui Petrache facând insa ca oaspetii sa nu-si treaca in cont golul de onoare.

„Ma bucura victoria, nu si jocul. Din pacate, la 2-0 ne-am relaxat prea mult, ratând in nestire. Daca ne respectam, nu avem voie sa tratam jocul intr-o asemenea maniera”, a concluzionat antrenorul Aerostarului, Giani Florian, care a utilizat formula: Petrache- Ardei, Patriche, Ichim, Strat- R. Gheorghe (56 Arteni), Apostu, Padovei (’46 Belecciu), C. Matei (’61 St. Pavel)- Tismanaru (’67 Scânteie), Homneac.

Rezultatele complete ale etapei a doua inregistrate in Seria I: Aerostar Bacau- Atletico Vaslui 3-0, Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe – Inter Dorohoi 4-0,Stiinta Miroslava – Metalosport Galati 3-0, Cetatea Târgu-Neamt- CSM Pascani 2-2, Sporting Liesti- FC Zagon 4-1, Petrotub Roman – FC Panciu 3-0, Bucovina Radauti- Olimpia Râmnicu-Sarat 1-0. Etapa viitoare, programata pe 11 si 12 septembrie, Aerostar va evolua tot acasa, contra Bucovinei Radauti, „aviatorii” exprimându-si speranta ca, de data aceasta, FRF va accepta ca meciul sa aiba loc vineri si nu sâmbata.

LĂSAȚI UN MESAJ