Fotbal/ Liga a III-a: Infrângere pentru Aerostar

0

La mijlocul saptamânii, divizionara C Aerostar Bacau a sustinut primul joc de verificare din aceasta vara. „Aviatorii” au fost invinsi cu 3-0, la Câmpulung, de Foresta Suceava (fosta Rapid CFR Suceava). Desi retrogradata in Liga a III-a, Foresta are sanse mari de a activa, in continuare, in esalonul secund, in conditiile in care exista foarte multe echipe care, desi inscrise in campionat, nu vor putea participa din cauza problemelor financiare.

De altfel, Foresta a si depus la FRF o cerere de inscriere in Liga a II-a. La amicalul de la Câmpulung, cu Aerostar, pentru Foresta au evoluat si doi jucatori care au parasit-o pe Sport Club Bacau in aceasta saptamâna: stoperul Andrei Burca si fundasul stânga Dudu Druga.

In ceea ce priveste Aerostarul, gruparea antrenata de Mihai Ionescu se afla in plina remaniere a lotului de jucatori. „Avem câtiva jucatori in probe, dar vrem sa mai aducem atât tineri, cât si fotbalisti cu experienta”, a declarat noul antrenor al „aviatorilor”, care a inceput jocul de la Câmpulung in formula: Savu- Hâncu, Ardei, Hutanu, Strat- Intuneric, Chirila- Honea, Padovei, Blanaru- Scânteie.

Au mai jucat: Craciun, Artenie, Stanciu, Istrate.

LĂSAȚI UN MESAJ