Fotbal/ Liga a III-a: Aerostar, din nou pe pista de decolare

0

Astazi, de la orele 11.00, isi va relua pregatirile si singura divizionara C a Bacaului, Aerostar. Ramasa fara antrenorul principal Costel Ilie, care a ajuns la finalul lui decembrie la un acord cu Rapid CFR Succeava, gruparea bacauana s-a orientat catre un alt fost tehnician al Ceahlaului, Mihai Ionescu.

Desi tratativele dintre Aerostar si Misu Ionescu sunt avansate, prezenta antrenorului 47 de ani la reunirea de azi a „aviatorilor” se afla sub semnul intrebarii. Pe lista noutatilor figureaza mijlocasul central Chirila (ex FC Willy, Petrotub Roman si Cetatea Târgu-Neamt) si portarul Savu, cedat de Sport Club la schimb cu Alex Belecciu. Exista posibilitatea ca divizionara C bacauana sa-l cedeze in aceasta iarna pe Sorin Ichim, mijlocasul in vârsta de 24 de ani fiind dorit de Costel Ilie la Rapid CFR Suceava.

Totodata, in perioada urmatoare, Aerostar va testa o serie de tineri jucatori care au menirea de a completa lotul vaduvit de absentele din motive medicale ale lui Dragos Petrache si Cristi Matei, ambii operati la genunchi anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ