Fotbal/ Liga a III-a: Aerostar decoleaza vineri

0

Divizionara C Aerostar isi incalzeste motoarele in asteptarea reluarii campionatului. Decolarea este prevazuta vineri, 4 martie, de la ora 15.00, pe propria pista. „In acest retur, toate meciurile de acasa le vom juca vinerea”, a precizat presedintele sectiei de fotbal a „aviatorilor”, Valerian Voicu. De altfel, partida de vineri, dintre Aerostar si Inter Dorohoi va da startul returului in Seria I a Ligii a III-a.

„Obiectivul nostru in sezonul de primavara este construirea unei echipe pentru editia viitoare de campionat. Pozitia din clasament ne ofera linistea necesara promovarii unor tineri jucatori”, a declarat antrenorul Florin Otelita. Printre juniorii care urmeaza sa fie aruncati in lupta figureaza si un atacant nascut in 2001, care a fost convocat in aceasta perioada la o noua actiune de selectie a lotului national Under 15 al României.

Este vorba de Ciprian Sudit, fotbalist care a debutat in prima echipa a Aerostarului la amicalul pierdut cu 1-0 saptamâna trecuta, in fata Gloriei Zemes. „Fiind ultimul test si confruntându-ne cu un numar mare de accidentari -Sorin Ichim, Padovei, Stefan Pavel, pe lânga mai vechii indisponibili Petrache, Leonte si Cristi Matei- am preferat ca impotriva Zemesului sa aliniem o echipa alcatuita integral din juniori”, a explicat Otelita, care este increzator in startul de retur al Aerostarului:

„Am convingerea ca vom incepe cu dreptul si vom trece de Inter Dorohoi”.

LĂSAȚI UN MESAJ