Fotbal/ Liga a II-a: Popovici, a treia la rând

2

Divizionara B Foresta Suceava a fost revitalizata sub bagheta lui Cristi Popovici. De la sosirea sa pe banca Forestei, Popovici o tine dintr-o victorie intr-alta. Sâmbata, in etapa a cincea a Ligii a II-a, sucevenii au obtinut cel de-al treilea succes la rând, impunându-se cu 1-0 in deplasare, contra lui ACS Berceni.

Unicul gol al meciului a fost reusit de un fost component al Sport Clubului, Bogdan Rusu, care a reluat in plasa in min. 74 centrarea unui alt ex-bacauan, Cainari. De altfel, la Berceni, echipa antrenata de Cristi Popovici si Marius Gireada a avut in componenta nu mai putin de cinci fosti jucatori ai Sport Clubului: Masella, Druga, Cainari, B. Rusu si Dumitriu.

Dupa cinci etape, gruparea prezidata de fostul fundas al FCM Bacau, Dorin Goian se afla pe locul 8, cu 9 puncte. „Mai avem de lucru, dar cred ca suntem pe drumul cel bun. Am gasit la Suceava o atmosfera de lucru foarte buna. Regretul meu- si nu doar al meu- este ca nu am putut sa ne continuam activitatea profesionala in Bacau”, a declarat saptamna trecuta pentru „Desteptarea” Cristi Popovici.

2 COMENTARII

  1. Un staff tehnic format din Gh.Poenaru -Cr.Popovici -S.Condurache ar fi condus astăzi o grupare a Bacăului, nu contează numele, în Liga I dacă băcăuanii cu drept de vot nu l-ar fi adus pe ”jilțul” primăriei pe nemernicul de Romică Stavarache, un fariseu și o mârliță de om.

LĂSAȚI UN MESAJ