Fotbal/ Liga a II-a: Esec acasa

2

Sport Club Bacau ramine cu un punct dupa primele doua etape ale ligii secunde. Dupa ce a fost egalata in extremis in runda inaugurala de Dunarea Calarasi, formatia bacauana a cedat, simbata, cu 0-1, meciul de acasa sustinut in fata Daciei Unirea Braila.

Echipa braileana a dominat jocul de pe „Letea”, interventiile portarului Miron aminnind in mai multe rinduri deschiderea scorului. Goal-keeper-ul gazdelor a trebuit insa, sa se recunoasca invins in min. 76, la executia de clasa (sut cu efect in vinclu de la 20 de metri) a atacantului Under 19 Musca.

Sport Club a avut o evolutie palida, fara nerv si fara consistenta, iar victoria Bratilei a fost perfect meritatadupa meci si antrenorul gazdelor, Cristi Popovici, asa cum a recunoscut . Miercuri, echipa lui Popovici va evolua in deplasare, contra lui Atletico Vaslui, in faza a cincea a Cupei Rominiei, pentru ca simbata viitoare sa joace pe terenul Bucovinei Pojorita, in etapa a treia a campionatului.

2 COMENTARII

  1. CE sa mai spunem noi suporteri acestei ,,,ECHIPE ,,, am inceput iara-si ca anul trecut reusim cu greu sa luam un punct din deplasare si acasa pierdem TREI ,,iara-si o sa invocam ca nu avem bani ca nu avem stadion dar FOTBAL SI FOTBALISTI avem la echipa asta D-LOR CIOCOIU ,,,POPOVICI si cine va mai aflati in barca asta numita,,,,SPORT CLUB BACAU,,,iarasi suntem ciuca batailor ,,,,TREZITI-VA FRATIOLR BACAUL NU MERITA ASA CEVA,,, DL CIOCOIU vedeti ca DL GRIGORAS nu are contract cu nimeni poate il aduceti la echipa ca si el e BACAUAN si poate ne va scoate la liman anu asta ce ziceti,,,,MERITA

  2. D-le Grig, nici mama lu’Petre Grigoras, nici mama-mare a lui Pep Guardiola nu poate obtine rezultate cu fotbalisti flamanzi, cu juniori fara valoare competitionala ptr acest nivel si fara o atmosfera propice de pregatire ptr fiecare meci in parte. Cr.Ciocoiu, Gh.Poenaru si Cr.Popovici si-au luat pe umeri o povara f grea prin asumarea raspunderii ca va mentine aceasta grupare, ASC Bc, la nivelul de Liga a II-a in conditiile cand nu primesc nici un ajutor de la Primaria Bc. dar au in „spate” o datorie imensa (de achitat) lasata de gruparea R.Stavarache, Liviu Goian&co.
    Cr.Ciocoiu, Gh.Poenaru sau Nicolae Vatafu s-au imprumutat in nume propriu, pe la diferite cunostinte, ptr a plati baremurile de arbitraj si alte cheltuieli ale clubului strict necesare.
    Este usor a critica.

LĂSAȚI UN MESAJ