Fotbal/ Liga a II-a: Belecciu si Matei au refuzat Sport Clubul

0

Sport Club Bacau si-a definitivat lista meciurilor de pregatire din aceasta vara. Primul este programat sâmbata, la Târgu-Neamt, contra divizionarei C Petrotub Roman, iar pâna pe 29 august, atunci când va porni la drum campionatul ligii secunde, bacauanii vor mai disputa doua „duble”. Pe 6 si 15 august, echipa antrenata de Cristi Popovici o va intâlni pe Ceahlaul Piatra Neamt, pentru ca pe 13 si 22 sa aiba ca adversara o alta colega de serie, Rapid CFR Suceava.

Daca n-au probleme cu amicalele, bacauanii intâmpina, in schimb, dificultati in privinta lotului. Din acest punct de vedere, vara a fost foarte secetoasa pentru Sport Club. Antrenorul Cristi Popovici i-a pierdut in inter-sezon pe Petrariu, B. Rusu, Curiliuc, Vl. Pavel, Strugariu, C. Neagu, Luncanu si Cainari: aproape o echipa! Mai mult, SC-ul nu a reusit sa aduca niciun jucator.

Pâna si tentativa de a-i imprumuta, pentru jumatate de sezon, pe stoperul Belecciu si atacantul C. Matei (ambii Aerostar) a fost sortita esecului! Aerostarul si-a dat acordul in vederea unui imprumut, insa cei doi au refuzat, invocând dificultatile financiare cu care s-a confruntat divizionara B bacauana. Chiar daca Sport Club s-a pus pe picioare din punct de vedere economic, gratie proiectului de 2 milioane aprobat de Primaria Bacau in baza Legii 350/ 2005, Belecciu si Matei au preferat sa continue cu „aviatorii”, la nivelul Ligii a III-a.

Sport Club are in pregatiri si 11 juniori (un portar si zece jucatori de câmp), din care va opri in lot sapte, pentru a face fata exigentelor de regulament, ce prevad titularizarea a minimum doi jucatori nascuti in 1996 sau mai mici in editia de campionat 2015-2016.

LĂSAȚI UN MESAJ