Fotbal juniori / Sporting Bacau, argint la „Cupa Vrancei”

1

Un nou rezultat de prim-plan pentru juniorii legitimati la Sporting Bacau. Grupa de vârsta 2007, antrenata de Florin Ganea a cucerit argintul la turneul international „Cupa Vrancea”, desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Focsani.

In grupa, bacauanii au pierdut cu 1-2 in fata Otelului Galati si au trecut cu 3-0 de Kinder Braila si 3-1 de Juniorul Bucuresti, pentru ca in semifinale sa o invinga cu 2-1 pe Bucovina Suceava. In finala, Sporting s-a reintâlnit cu invinsa sa din grupa, Juniorul Bucuresti, in fata careia a pierdut, insa, la loviturile de departajare, dupa ce la sfârsitul timpului regulamentar, scorul era egal, 1-1.

„Copiii au avut o comportare foarte buna, iar rezultatele stau marturie”, a declarat Florin Ganea, care a rulat urmatorul lot: George Florea- Luca Budau, Matia Popescu, Mihai Bucur, Stefan Oancea, Stefan Lazar, Ianis Huiban, Rares Tatomir, Stefan Mocanu, Darius Mihalcea si Matei Rauta. Merita notat faptul ca Luca Budau a fost declarat cel mai bun jucator al competitiei.

La „Cupa Vrancea”, Sporting a deplasat si grupa 2004, care, in formula Mihai Boca, Razvan Istrate, Stefan Popa, Mario Ganea, Denis Ganea, Alex Antochi, Razvan Rauta, Robert Bucur, Mihnea Lungu, Adrian Paduraru si Razvan Rontu a inregistrat urmatoarele rezultate: 1-1 cu Vointa Odobesti, 0-1 cu CSMS Iasi, 0-0 cu Zimbrul Chisinau si 0-5 cu Juniorul Bucuresti, câstigatoarea competitiei si la aceasta grupa de vârsta.

In acest week-end, Sporting Bacau va participa la Cupa Municipiului Suceava, pentru ca in intervalul 18-21 iunie sa evolueze la Cupa Delfinul organizata de Academia Gheorghe Hagi.

1 COMENTARIU

  1. D-le Ganea…Oancea Stefan si Rares Tatomir nu sunt nascuti in 2006?Nu mai pacaliti d-le competitiile si parintii pt rezultatele mincinoase!!!!Sa vafie rusine!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ