Fotbal juniori / FC Bacau, din nou in prim-plan

0

Invingatoare a celei de-a patra editii a Cupei Play la categoria de vârsta 2006, FC Bacau s-a remarcat si la intrecerile rezervate grupelor 2007 si 2008. La 2007, micutii fotbalisti antrenati de Serban Neamtu si-au adjudecat trofeul, in timp ce la 2008, FC Bacau s-a clasat pe locul al treilea. Mai mult, „alb-rosiilor” le-au revenit si o serie de premii individuale.

Astfel, la 2007, Luca Chisareanu a fost recompensat cu titlul de cel mai bun portar, iar Serban Neamtu a fost declarat cel mai inspirat antrenor, in timp ce la 2008, Rares Morosanu a primit premiul rezervat celui mai tehnic jucator. Competitia gazduita de baza sportiva „Play” va continua in acest weekend cu grupele mici de vârsta.

Rezultatele inregistrate de FC Bacau 2007:

In grupa: 4-1 cu Atletic Bârlad, 3-0 cu Real Junior Vaslui, 3-1 cu LPS Vaslui „Rosu”.

In semifinala: 3-0 cu Viva Activ Buhusi.

In finala: 0-0 si 3-2, dupa executarea penalty-urilor, cu Didi Junior Iasi.

Lotul de jucatori: Luca Chisareanu, George Florea, Mattia Popescu, Dragos Bordeianu, Razvan Tataru, Mihai Bucur, Paul Ene, Ianis Huiban, Rares Iosub, Lorin Oprea, Madalin Munteanu.

Rezultate inregistrate de FC Bacau 2008:

In grupa: 7-1 cu Atletic Club Bârlad, 4-0 cu LPS Vaslui „Rosu”, 0-5 cu Real Junior Vaslui.

In semifinala: 3-3, 4-5 dupa executarea penalty-urilor, cu CSMS Iasi.

In finala mica: 3-0 cu LPS Vaslui „Verde”.

Lotul de jucatori: Tudor Cosa, Tudor Gabureanu, Tudor Axinte, Cassius Ndoci, Rares Morosanu, Robert Popa, Matei Chisareanu, Denis Apostu, Tudor Ercuta.

LĂSAȚI UN MESAJ