Fotbal / Cristea, aproape de a continua cu Salernitana

0

Atacantul bacauan Andrei Cristea este aproape de prelungirea contractului cu echipa italiana Salernitana cu care a promovat in acest an Serie B.

Fotbalistul in vârsta de 31 de ani a plecat sâmbata cu formatia antrenata, din aceasta vara, de Vincenzo Torrente in stagiul de pregatire de la Cascia. In ciuda faptului ca a evoluat relativ putin in sezonul de primavara, Cristea este foarte apreciat de tifosii Salernitanei, acestia manifestându-si intreaga sustinere pentru jucatorul crescut la FCM Bacau.

„Cristea, sunt fanul tau. Demonstreaza-ti valoarea si vei avea intregul stadion Arechi la picioare”, este doar unul din zecile de mesaje scrise de suporterii Salernitanei pe site-ul „Granatissimi”.

Curtat de mai multe echipe in aceasta vara, Andrei Cristea a declinat orice oferta deoarece intentioneaza sa continue la Salerno pentru cel putin inca un sezon: „Serie B reprezinta o provocare pentru mine, echipa si oras. Sper sa continui aici, unde avem, constant, 20-25.000 de fani la jocurile de acasa”.

LĂSAȚI UN MESAJ