Top Story

Fetita insarcinata a fugit de la Centrul Maternal

Autor: | 03/04/2014 2
mama copil 1

Fata de 13 ani, ocrotita de Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau, a fugit din unitatea de protectie.

Reprezentantii institutiei spun ca minora a fost transferata initial la Centrul Maternal pentru a primi consiliere si sprijin de la specialistii in domeniu, insa, dupa noua zile, fata a fugit.

“Comportamentul adolescentei este unul mai rebel, neacceptand nicio autoritate si neadaptandu-se la niciun program. Minora are mari carente in educatie, nefiind supravegheata de cei care s-au ocupat de cresterea ei.

Minora avea acest obicei de a parasi unitatea de protectie inca de pe vremea cand era rezidenta in centrul de copii.

Sistemul de protectie fiind de tip deschis, aceasta a putut sa paraseasca unitatea, refuzand astfel serviciile oferite in centrul de tip maternal.

Avand in vedere ca este minora, s-au urmat toate procedurile, fiind anuntate sectiile de politie din Bacau si din comuna de domiciliu a fetei insarcinate”, a declarat Marian Vatamanescu, purtator de cuvant la DGASPC Bacau.


2 Comentarii la “Fetita insarcinata a fugit de la Centrul Maternal”

  1. aa
    04/04/2014 at 5:28 PM #

    O jigodie care va naste tot o jigodie pe care suntem obligati sa le crestem noi, prostii care muncim.

  2. Bacauan
    05/04/2014 at 8:02 AM #

    @aa : jigodie esti TU aa ! ea este o victima a nepasarii unora ca tine !

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!EDITIA .PDF

.


Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna


. pagina1