Fără permis şi sub influenţa alcoolului – depistat în Hemeiuş

1

La data de 16.07.2015, ora 23:30, o patrulă formată din doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Hemeiuş, respectiv Postul de Poliţie Mărgineni, au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism care nu avea montate plăcuţele cu numere de înmatriculare şi circula pe drumul judeţean 119 B Hemeiuş, din direcţia Piatra Neamţ către Bacau.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din comuna Hemeiuş, iar pe locul din dreapta faţă a fost identificat un bărbat de de 37 de ani din aceeaşi localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost condus la Poliţia Municipiului Bacău, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus şi la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost preluate două probe biologice de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Efectuându-se verificări în baza de date, a rezultat că persoana depistată la volan nu deţine permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducre pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ