Explozie de culoare in centrul Bacaului

0

Primavara si-a intrat in drepturi la 1 martie. Desi ziua a debutat intr-o tenta cenusie, cu nori deasupra Bacaului si reprize scurte de ploaie, la orele prânzului, atmosfera s-a schimbat radical. Soarele s-a ridicat semet deasupra orasului, aducând bucuria in sufletele bacauanilor aflati in goana dupa martisoare si flori.

Piateta din fata Casei de Cultura „Vasile Alecsandri” din Bacau gazduieste zilele acestea „Târgul de martisor”, iar locul este invadat de coloritul florilor de sezon si de ofertele variate de martisoare. Teleportati din cenusiul diminetii in acest tablou primavaratic, bacauanii s-au bucurat pe deplin de vremea frumoasa.

Cumparaturile au fost dintre cele mai diverse. De 1 martie, prioritate au avut cadourile pentru doamna invatatoare sau diriginte, dupa care, parintii au fost nevoiti sa suplimenteze bugetul pentru martisoarele oferite la scoala colegilor sau colegelor. Apoi, atentia cumparatorilor s-a indreptat spre familia largita: mama, sotia, soacra, sora, cumnata etc.

Dintre flori, cea mai mare cautare au avut-o zambilele si lalelele. La capitolul martisoare, oferta este pentru toate gusturile si buzunarele. Dupa o prima trecere in revista, ai sentimentul ca marfa este aceeasi din anii anteriori, insa, daca ai rabdarea necesara, poti gasi cadoul potrivit pentru cei dragi, carora vrei sa le duci primavara in casa si in suflete.

LĂSAȚI UN MESAJ