Acestia au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau, in noaptea de joi spre vineri, pentru a li se scoate cuiele din cap si unde au primit ingrijiri medicale. Asta dupa ce au trecut si pe la cabinetul medical al unitatii de detentie.

„Doua persoane private de libertate s-au autoagresat prin introducerea unui cui in zona fruntii, din motive personale. Imediat dupa producerea incidentului, au fost prezentate la cabinetul medical al unitatii penitenciare, si ulterior au fost prezentate la Spitalul Judetean Bacau pentru investigatii medicale de specialitate.

Conform procedurilor, a fost anuntata conducerea penitenciarului si judecatorul delegat”, a declarat agentul Cristina Cirlan, purtatorul de cuvânt al Penitenciarului Bacau. Cei doi detinuti sunt condamnati pentru fapte grave si nu au o reputatie tocmai buna nici dupa gratii.

Unul este inchis pentru talharie iar altul pentru omor deosebit de grav si nu este pentru prima data cand recurg la astfel de gesturi. Ei sunt in custodia Penitenciarului Iasi si se afla in tranzit la unitatea din Bacau, fiind adusi la proces.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ