Despre „Cometa din spatiu”, relatii la Primaria Letea Veche!

1

Un semn de circulatie amplasat in centrul municipiului Bacau, mai exact in vecinatatea vechiului sediu al Bibliotecii Judetene, a fost transformat in panou publicitar.

Autorul anunta ca este in cautarea unei persoane capabile sa-i deseneze „cometa din spatiu, din 1992”, dupa care indica si unde pot fi obtinute informatii suplimentare despre pretentiile sale sau, poate, despre o meritata recompensa: „Relatie, secretariat Primarie Letea Veche”.

Am incercat sa utilizam sursa cu pricina si am aflat ca pasionatul de astronomie e bine cunoscut autoritatilor locale.

 Despre Cometa din spatiu, relatii la Primaria Letea Veche!„Il cunoastem pe cetatean, este o persoana cu probleme, care s-a separat de familie si locuieste intr-o rulota. A pus afise peste tot, in comuna. Unul e chiar pe panoul Primariei.

Ba studiaza comete si cere date, ba vrea cetatenie in Mexic, are tot felul de solicitari bizare”, a declarat Petru Dochiei, primarul comunei Letea Veche.

1 COMENTARIU

  1. de fapt, omul se referea la dochiei petru….o piatra cazuta din spatiu…din greseala ….in comuna letea veche. O „comeata” cu coada in fata….
    Draga cautatorule. Pe aceasta cale iti transmit sa cauti „cometa” in biroul primarului din comuna letea veche. Cum intri in secretariat, faci dreapta si vezi o forma de cometa cazuta pe un scaun directorial. din pacate….

LĂSAȚI UN MESAJ