Darmanesti: Barbat suspectat ca si-a ucis in bataie sotia

  0

  Sâmbata dimineata, o femeie de 41 de ani, din orasul Darmanesti, a fost gasita moarta in curte. O vecina, care venise sa o cheme la praznic, a vazut-o din poarta cazuta pe jos si i-a alertat pe ceilalti vecini care au sunat la 112.

  Un echipaj de salvare a ajuns acolo, insa nu a mai putut face altceva decât sa constate decesul. Pentru ca prezenta mai multe semne de violenta pe corp, au fost anuntati politistii. Oamenii legii au intrat in casa si l-au gasit pe sotul femeii dormind. Barbatul de 49 ani a devenit imediat suspect.

  Acesta ar fi batut-o pentru ca nu facuse mâncare si a fost dus la audieri. Gospodaria lor a fost impânzita de criminalisti si politisti care sub coordonarea unui procuror au facut cercetari si au strâns probe. Dupa investigatiile facute la fata locului, trupul neinsufletit al femeii a fost ridicat si dus la morga, pentru ca legistii sa efectueze necropsia si sa stabileasca cauza exacta a mortii.

  Cei doi soti aveau impreuna cinci copii, patru fete, toate casatorite si stabilite la casele lor, si un baiat, care lucreaza ca cioban la o stâna. Vecinii povestesc ca certurile intre ei erau frecvente, multe dintre ele pornite din cauza consumului de alcool, si ca o batea destul de des.

  O alta crima a fost sesizata vineri seara la Gioseni. Un barbat a murit dupa ce ar fi fost lovit cu un topor in spate, la fata locului fiind mobilizate mai multe echipe de anchetatori.

  LĂSAȚI UN MESAJ