„Curajosii” din Sascut: Trei tineri au atacat un barbat din Valea Seaca

  1

  La data de 1 septembrie a.c. poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au acţionat în comunele Sascut şi Valea Seacă pentru depistarea unor personae bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

  Cei trei bănuiţi cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie.

  Din cercetările poliţiştilor a rezultat că la data de 27 august a.c., în timp ce se aflau pe raza comunei Sascut, folosind corpuri contondente, au agresat un bărbat de 33 de ani, din comuna Valea Seacă.

  Victima a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

  Faţă de cei trei bănuiţi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

  1 COMENTARIU

  1. E plina lumea de „curajosi” care ataca in haita! Ia sa-l prinzi pe unul de asta singur, sa vezi ce fuge mancand pamantul! Pedepse adevarate nu mangaieri merita gunoaiele astea, dar de, Predoiu e un mic parnaias, deci codul e pentru el si acolitii lui!

  LĂSAȚI UN MESAJ