Cum se fura un portofel in piata

3

La data de 25 martie a.c., o tânără de 19 ani, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că la aceeași dată, în timp ce se afla într-un magazin cu produse din carne din Piaţa Sud, persoane necunoscute i-au sustras portofelul din geantă.

Din primele verificări efectuate polițiștii au stabilit că în jurul orei 11.30, o persoană de sex masculin i-ar fi blocat tinerei ieșirea din magazin, moment în care o persoană de sex feminin i-a sustras din geantă portofelul, producând un prejudiciu în valoare totală de 150 de lei.

Urmare a investigațiilor efectuate polițiștii au depistat în scurt timp o femeie de 41 de ani și un bărbat de 45 de ani, ambii din județul Neamț, bănuiți de comiterea faptei și care au fost recunoscuți de persoana vătămată.

Faţă de cei doi s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

3 COMENTARII

  1. sa nu cumva sa ii ierti ca ai sa platesti cheltuieli judiciare si nu sunt putine. Chiar daca te vei duce prin tribunale ca parat dar nu au rost sa fie iertate aceste lichele. Am patit si eu am platit cheltuieli judiciare ca i-am iertat apoi colac peste pupaza dupa un an am primit instintare de la fisc ca nu am platit, noroc ca am pastrat chitanta. Asa ca mare grija.

LĂSAȚI UN MESAJ