CSM Targoviste – Stiinta Bacau 2:3

2

Voleibalistele de la Știința Bacău au câștigat vineri seara, la Târgoviște, derby-ul etapei a 18-a a Diviziei A1, în fața ocupantei locului secund. Partida a fost spectaculoasă, cu răsturnări de situație, echipa băcăuană arătând o formă bună, în creștere față de etapele precedente.

CSM Târgoviște a câștigat primul set, Știința Bacău și le-a adjudecat pe următoarele două, după care gazdele au trimis partida în tie-break. Iar dacă primele 4 seturi au fost câștigate la diferențe clare, parțialul decisiv a avut o evoluție a scorului pasionantă. Târgoviștencele au avut 3-0, oaspetele au întors și au condus cu 9-7, gazdele au revenit și au condus cu 12-10, însă finalul a aparținut grupării băcăuane. Rezultat final, CSM Târgoviște – Știința Bacău 2:3 (25-16, 15-25, 14-25, 25-14, 13-15), iar ”studentele” obțin un succes important în lupta pentru accederea în play-off.

”Apreciez atitudinea echipei noastre, desigur exceptând seturile 1 și 4. Cred că blocajul a fost punctul forte al nostru în acest meci. În orice caz, am văzut elan, bucurie și dorință la fetele noastre și asta m-a bucurat. Mai avem, însă, de lucru, mai ales că urmează duelul cu campioana”, a declarat antrenorul Științei Bacău, Florin Grapă.

În victoria de la Târgoviște, Știința a evoluat în formula: Sabina Moisa (5 puncte), Tatiana Lupu (17), Claudia Gavrilescu (6), Denisa Rogojinaru (13), Cristina Cazacu (7), Ioana Baciu (11), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Lorena Ciocian (1), Irina Radu (5), Tsvetelina Zarkova și Nicoleta Manu – libero.
Miercuri, 2 martie, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Bacău, echipa pregătită de profesorul Florin Grapă va întâlni campioana en-titre, Volei Alba Blaj. Intrarea este liberă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ